Loading...

Vaucluse

Achieving a relaxed style of living and making the most of the extensive views of Sydney Harbour were the starting points for Poliform's work on this Vaucluse home in Sydney.

The clients wanted to convert a difficult space into a warm kitchen for their young family, that would enable them to cook, entertain and gather with friends on a daily basis. Poliform converted the space by using clever joinery and natural oak veneer, building in storage, a services core wall, and open shelving to create a feature space and open plan living.

To complete the Poliform story, the clients added Poliform furniture throughout the house, using the Zeus table and Fly Tre chairs in the dining space, the Canyon sofa in the living room, and the New Entry wardrobes in wall systems in the bedrooms.

Store Picker

Travel Mode

Stores