Loading...

Vaucluse House

Designed by award winning Architects from MHN Design Union, this home is pressed into the hills of Vaucluse commanding spectacular views of the coastline. 
 
The home is full of clever storage solutions from Poliform to meet the needs of the busy family of five.  Within the bedroom mat lacquered cabinets create a half height wall merging storage into the architecture of the home. The open storage of Wall System is a multifunctional solution from Poliform, a divider between the main bedroom and parent’s retreat that provides transparency to maximise the ocean views beyond, along with emphasizing the height of the space to showcase the family’s collected treasures. In the living space, integrated gloss lacquered Matrix cabinets provide contrast against raw concrete walls.  
 
The Matrix kitchen was chosen by the client and Architect,  in dark mat lacquer finishes to make a distinction against the light and bright interior.  The dark finishes continue into the caterer’s kitchen designed by Poliform to conceal messier times whilst entertaining along with less attractive or less used kitchen items.
 

Store Picker

Travel Mode

Stores